top of page

4daags arrangement Beter Leven - Beter worden   3e editie - 2019

Heb je chronisch klachten? Last van ontstekingen? Verlies van levensvreugde?

Wil je gezonder, fitter, energieker worden, maar weet je niet waar te beginnen?

 

Schrijf je in voor het arrangement “Beter Leven - Beter Worden”

   Derde editie!   Inclusief handleiding.

   Ca 8 arrangementen beschikbaar!!

 

Van vrijdag 8 maart t/m maandag 11 maart 2019 (Braunlage, Harz - Duitsland).

 

Aanmelding: op volgorde van binnenkomst

Voor wie?

Heb jij chronische, auto-immuun en/of ontstekingsklachten? Voel jij je (over)vermoeid? Mis je energie? Raak je je levensvreugde kwijt? Wil jij graag jouw gezondheid verbeteren? 

Voor het arrangement Beter Leven - Beter Worden maakt het niet uit of je in een pril of ver(der) gevorderd stadium zit.

 

Je hebt nù de kans om aan het meerdaagse arrangement ‘Beter Leven - Beter Worden’ deel te nemen. En je ontvangt ook de handleiding. 

Voeding, kou & warmte, stressreductie, beweging en meer brengen jouw ziekte naar de achtergrond. Jíj gaat leiden en sturing geven, níet je ziekte.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens het arrangement van 4 dagen / 3 nachten maak je kennis met allerlei thema’s die invloed hebben op jouw gezondheid en welbevinden. We wisselen de inhoud af met oefeningen en sessies. 

We beginnen elke ochtend met een wandeling en laag-intensieve oefeningen voor ontspanning en souplesse. Vervolgens ontbijten we samen en gaan we daarna enkele thema’s inhoudelijk bespreken, waarbij ook oefeningen aan bod komen (ademhaling, aarden, binnen-oefeningen). Rondom de lunchtijd is er een rustmoment. En in de middagen is er aandacht voor meer actie zoals een wandeling, koude-training, creatieve workshop of eventueel een culturele mini-excursie. In de avonden is er na het avondeten ruimte voor meditatie, (sound)healing, rust. 

Een uitgebreid programma volgt vlak voor vertrek. 

 

Denk aan informatie over bijvoorbeeld:

- stressreductie

- voeding

- pijn(bestrijding)

- beweging / sport

- motivatie / mindset

- aarden / straling

- slapen / nachtrust

- gedachtenkracht

 

… en nog veel meer!

En oefeningen op het gebied van:

- ademhaling

- ontspanning

- koudetraining

- balans & ‘core-stability’

 

Sessies als:

- meditatie

- klankschalen & gongen

- healing

- creatieve therapie

 

De 1e druk van de handleiding Beter Leven - Beter Worden verschijnt in 2019. Je ontvangt vooraf inzage in een deel van de handleiding, en tijdens het arrangement een eerste conceptversie. Een primeur dus!! (onder voorbehoud, aangezien het een zeer uitgebreid document gaat worden waaraan nog hard gewerkt word).

Hoe kun je aan het arrangement deelnemen?

Schrijf kort (of lang!) je motivatie. Wil je hierbij ook beschrijven in hoeverre jouw klachten / aandoening invloed hebben op je leven? Stuur dit via een e-mail of via een persoonlijk bericht binnen Facebook. Je mag je ook aanmelden bij het Facebook-evenement en je motivatie delen met de andere kandidaten. Je hoeft geen Facebook te hebben om deel te nemen. De aanmeldingen verlopen op volgorde van binnenkomst.

 

Deze keer geen verloting, maar voor alle deelnemers dezelfde voorwaarden. Een vast bedrag voor de accommodatie, de maaltijden, drinken en tussendoortjes en het vervoer vanaf omgeving Arnhem.

4 daags programma:     € 777,-

- met lezingen, workshops, activiteiten, (sound)healing

- inclusief verblijf / voeding / drinken / handleiding

 

We kunnen helpen met carpool-mogelijkheden.


De aanmelding wordt definitief na bevestiging van ons op de inschrijving.

ACHTERGRONDINFORMATIE

 

Ik, Jeroen van Deelen, heb zelf de Ziekte van Bechterew (een auto-immuunziekte / reuma) overwonnen en ben sinds 2006 medicatie-vrij. Ook heb ik al die tijd geen controles gehad bij reumatologie. In 2016 ben ik zelfs naar Nepal geweest; ik heb daar een maand gelopen met ca 18 kg op mijn rug en daarbij een klim naar 6000m hoogte gemaakt. Dit was een kers op de taart wat die overwinning van Bechterew betreft. Jarenlang heb ik niet gedacht ooit nog zoiets te kunnen presteren. 

Al mijn ervaringen en opgedane kennis die geleid hebben tot deze overwinning, ben ik al langere tijd aan het de(e)len met andere mensen, andere ’patiënten'. Patiënten staat tussen haakjes om aan te duiden dat ik ervan overtuigd ben dat deze aandoening (en vele anderen) te beheersen zijn; te overwinnen zijn. Let op: ik zeg niet: “genezen”! In de handleiding Beter Leven - Beter Worden komt vrijel alles wat ik zelf geleerd en ervaren heb aan bod. De thema's kunnen in willekeurige volgorde doorlopen worden, in een eigen tempo. Motivatie is daarbij het sleutelwoord. 

 

Vanaf 2017 bied ik één- en meerdaagse arrangementen aan, soms in het buitenland, waarbij ik uitleg geef over het gebruik van de handleiding. Je kunt me dan ook het hemd van mijn lijf vragen over al de thema's. En zonder hemd, kan iedereen die wil (ook hier geen verplichting, alles in eigen tempo!) mee een ijsbad in! Daarnaast worden ook andere oefeningen in de praktijk gebracht, zoals ontspannings- en ademhalingsoefeningen. 

Doel van zo'n bijeenkomst/arrangement is dat ik mensen inspireer om zelf aan de slag te gaan. Met behulp van de handleiding. 

Deelnemers van arrangementen krijgen ook een 'nazorg-traject': online coachingsmomenten. Binnen een besloten Facebook-groep kunnen deelnemers met elkaar in contact blijven en ervaringen uitwisselen. 

 

Zie ook de referenties van de eerste editie in 2017 (en binnenkort ook van 2018). 

bottom of page