top of page
PB152344.JPG
Anders Actief Hangmat-Slapen Soundhealin

We gaan er van uit dat onze opstelling met caravan, hangmatten en instrumenten voor soundsessies ook in 2022 opgesteld kan gaan worden op mooie locaties. 

Nieuw!!  -  bijeenkomsten met rituelen 2022

 

Samen zijn - speels & in verbinding

Voorlopig elke zaterdag vanaf 13:00 tot circa 16:30h. 

Verzamelen: Beekhuizenseweg 4, 6891 CZ Rozendaal.

Trek jij warme kleding en goede schoenen aan, en neem je je regenjas mee?!

Dan neem ik mee: klankschalen, ‘cacao-voeding’, mini-matjes om op te zitten, m’n wolfhond Nilak, en ... m’n caravan met thee, op te warmen choco(haver)melk, wafels en meer... 

 

Graag even laten weten als je wilt komen (i.v.m. de voorbereidingen). 

 

💚🙏💚

🌳🌲🌳

 

Samenkomsten vanuit levensovertuiging (maatregelen)

Deze bijeenkomst in de natuur is gebaseerd op een Spiritueel-Holistische Levensvisie (Levensovertuiging). Hierom gelden voor de bijeenkomst de ‘Regels voor groepsgrootte en vrijheid van godsdienst of levensovertuiging’. Lees hier meer.

  

Het thema: BEE FREE TO FLOW. 

In de huidige maatschappij lopen we allemaal wel tegen zeer bijzondere situaties aan. Daarover kunnen we praten met elkaar; elkaars visies, ervaringen en meningen uitwisselen. De kans is groot dat je in de andere personen ‘gelijkgestemden’ ervaart. Dat gaat je zowel rust als kracht opleveren waardoor je met vol vertrouwen je leven verder kunt door-leven en be-leven, in vrijheid. Hiermee komen we tot de uitdrukking ‘Bee Free to Flow’.  

Zie hier voor meer uitleg.

 

Programma

We gaan naar een prachtig gebied met velden, bossen, zandpartijen, heuvels en uitzichten.

- Voor de kids: we geven ze alle ruimte en vrijheid (Be Free) om lekker te rennen, spelen, onderzoeken (to Flow) ...

- Voor de anderen (ouderen, wijzen, zoekenden): we gaan verbinden! Al wandelend door het mooie gebied, terwijl de kinderen om ons heen bewegen als spelende bijen, gaan we vooral gedachtes, visies, ervaringen met elkaar delen. Daarnaast zullen er ook momenten zijn om even aandacht aan onszelf te geven. 

 

Tijdens de wandeling / ontdekkingstocht is er sowieso aandacht voor de volgende ‘rituelen’: 

- ademhalingsritueel: haal de energie van de natuur naar binnen toe.

- stilte & rust ritueel: luisteren naar de geluiden van de natuur.

- focus & aandacht ritueel: begeleide meditatie (staand of zittend).

- cacao-ritueel: laat een brok cacao-voeding (het is méér dan chocolade) in je mond smelten en houdt in gedachten een intentie vast onder begeleiding van de klanken van Tibetaanse klankschalen.

 

Meer informatie? Klik hier!         Groeten, Jeroen van Deelen

Vakantiegevoel in huis en tuin:

met: hangmatten, schapenvachten & hangmat-stellages

Haal het vakantiegevoel in eigen huis en tuin met een mooie, sterkte en grote hangmat, met een flinke schapenvacht en eventueel een simpele, praktische hangmat-stellage. We hebben een mooie collectie hangmatten en schapenvachten en hopelijk binnenkort een voorraad stellages. We adviseren over ligtechnieken en ophang-mogelijkheden. 

Grote hangmatten hebben we voor € 60,=, € 70,=, € 80,= & € 90,=. Mega grote XXL schapenvachten vanaf € 80,= en een standaard kunnen we voor € 115,= aanbieden. Tijdens een persoonlijk (telefonisch) gesprek bespreken we eventuele persoonlijke levering; ophalen; adviesgesprek, montage & demonstratie; eventuele korting.

 

Meer informatie? Mail of neem telefonisch contact op

Hangmatten & Anders Actief? 

Het gezondheidsprogramma Beter Leven - Beter Worden is door Jeroen van Deelen van Anders Actief opgesteld. Het bevat vele aspecten die bij dragen aan een gezond en aangenaam leven.

Eén daarvan is rusten / nachtrust / slapen ... in: ... een hangmat. 

 

Juist in deze tijd van beperkende maatregelen is het van belang om je weerstand hoog te houden. Wij kunnen je daarmee helpen.

Die hoge weerstand, een sterk immuun-systeem, is van belang voor het verlagen van de impact van een eventuele virus-besmetting èn voor de bestrijding van ziekten en kwalen in het algemeen.

Maar die hoge weerstand, dat sterke immuun-systeem, is ook van belang in geval van gebruik van medicatie en/of vaccinatie. Een gezonde basis kán (dit is geen medische uitspraak!) de negatieve bij-effecten van medicatie en/of vaccinatie minimaliseren. Je kunt dan denken aan varianten van detox / ontgifting.

Je hoort ook vaak uitspraken als je 'energie hoog houden'. Dit komt meer vanuit de Spirituele invalshoek en is zéker ook een belangrijk aanvullend aspect bij een gezond lijf en systeem: ook je mentale systeem dus. We kunnen helpen met het luisteren naar je zelf, naar je diepere gevoelens. Accepteer jezelf zoals je bent, en de situatie waarin je je begeeft. Vergeef ook jezelf en eventueel ook anderen om je heen als je gevoelens hebt van onmacht, boosheid, woede. 

Na vergeving en bij acceptatie zul je merken dat je je enorm 'verlicht' kunt voelen. Alsof er een zware ballast van je schouders en heupen verdwijnt. Dit kan gaan doorwerken waardoor je ook anders naar de wereld gaat kijken, waardoor er ook een spirituele verlichting kan ontstaan. 

En wat dacht je dan ervan om met al deze processen te kunnen rusten of zelfs slapen in een hangmat: dat helpt helemaal met een 'zweverig' gevoel! 

We helpen je graag. Klik hier!

Het programma 'Beter Leven - Beter Worden' van Anders Actief verandert je leven. Leer omgaan met (chronische) ziekten / klachten. Word weer fit, energiek & gezond

Kies wat bij je past: 

- Bestel de handleiding

- Volg de (on line) cursus

- Kom naar de workshops

- Ga mee 4 dagen intern

- 1 op 1 consulten

- Laag intensief wandelen

- Soundhealing

- Diverse trainingen

-  Intensieve, exclusieve 1 op 1 maandbegeleiding

- Alpen-reis / Nepal-reis

Lees hier de ervaringen van deelnemers aan activiteiten en arrangementen zoals:

- Frisse Start Actie 2017

- 1 op 1 coaching

- Soundhealing

- Laag intensieve wandelingen

- Diverse trainingen

Hier vind je de verhalen over mijn eigen proces waarbij ik de Ziekte van Bechterew een plek heb gegeven in mijn leven. 

Ook nieuwsberichten over Anders Actief en de programma's en activiteiten vind je hier.

Anders Actief​​

In 1998 kreeg Jeroen van Deelen de diagnose 'Ziekte van Bechterew'. Zijn proces om met de ziekte om te gaan, heeft veel kennis en ervaring opgeleverd die hij al vele jaren deelt met anderen. Hiervoor heeft hij op 05-05-'05 Anders Actief Opgericht. 

In het programma 'Beter Leven - Beter Worden' komen vele thema's aan bod, welke in willekeurige volgorde doorlopen kunnen worden, in een eigen tempo. Motivatie is hierbij het sleutelwoord.

bottom of page