top of page

ANDERS ACTIEF  presenteert het programma: 'Beter Leven - Beter Worden'

         Kies jij ook voor een verBETERing van jouw gezondheid? 

- natuurlijk bewegen

- vitaal lichaam

- gezonde voeding

- goed gevoel

Jeroen van Deelen: Mijn verhaal

UW NATUURLIJK TRAINER

 

Mijn naam is Jeroen van Deelen. Ik ben jouw Natuurlijk Trainer. 

Uit eigen ervaring weet ik hoe je op natuurlijke wijze een chronische aandoening kunt overwinnen. Ik ben namelijk ex-Bechterew-patiënt.

De ziekte van Bechterew is een reumatische aandoening. Vanuit mijn eigen genezingsproces heb ik een sterke passie voor voeding, beweging en gezondheid ontwikkeld. 

Ik heb werkervaring als begeleider in de weekend-/ vakantie- & naschoolse opvang van kinderen/jongeren met gedrags- en gezondheidsproblematiek. Ook heb ik ervaring opgedaan in zorginstellingen als woonbegeleider. Voor deze functies word ik nog steeds ingehuurd (door Cura Plus, Adept Zorg & Ad Rem voor Pluryn, Triade & Esdege Reigersdaal).
Verder heb ik als stagecoördinator op een middelbare school en als begeleider in een zorginstelling voor volwassenen gewerkt. Mijn opgedane kennis en ervaring wil ik graag met jou de(e)len!

Omdat het van belang is dat ik op de hoogte ben van eventuele medische klachten of aandoeningen en eventueel medicijngebruik, vraag ik je om voor het eerste gesprek een intake formulier in te vullen. Persoonlijke doelen en een nulmeting worden hier ook in vastgelegd, zodat we die kunnen gebruiken als leidraad tijdens je trainingen. 

Het is van belang dat je bij alle trainingen altijd goed luistert naar jouw lichaam en je je grenzen leert aangeven en bewaken. De intensiteit van de trainingen wordt individueel op jouw wensen / situatie afgestemd, waarbij we met een lage intensiteit starten. 

Als je vragen hebt, neem gerust contact met me op. Ik wens je natuurlijk veel gezondheid!

Groeten,
Jeroen

bottom of page