top of page

Wij zijn er om

ú

te helpen

Slaap advies

 

Algemeen

Op het gebied van slapen is heel veel informatie te vinden. Maar het is eigenlijk allemaal zo voor de hand liggend!

Helaas zijn veel mensen vergeten hoe je optimaal kunt slapen. Zeker met de huidige technologische invloeden op ons leven is de inrichting van je slaapplek van groot belang om je voldoende 's nachts te kunnen ontladen en opladen! 

 

Meer tips volgen later...  

 

Rugproblemen? Ga juist hangmat-slapen

Jeroen van Deelen van Natuurlijk Trainen & Hangmat Slapen heeft zelf ondervonden hoe het is om in een hangmat te slapen. Na enkele weken in de hangmat slapen, rondom de geboorte van zijn dochtertje, besloot hij om als experiment in de hangmat te blijven liggen. Tegen het einde van de zwangerschap vroeg zijn partner om op de bank te gaan liggen ten behoeve van haar nachtrust met enorm dikke buik. Maar in de woonkamer zag hij de hangmat hangen en is daar in gekropen, en er niet meer uit gekomen. 

Jeroen van Deelen heeft de Ziekte van Bechterew overwonnen, zoals hij zegt en te lezen is op de site van Natuurlijk Trainen, maar soms heeft hij nog wel de typische Bechterew-rugklachten. Echter; als hij zijn rug voelt en in de hangmat slaapt, komt hij er altijd beter uit. Terwijl in een gewoon bed (met erg goede matrassen) hij eerder achteruit gaat met zijn rugklachten... En het is best logisch allemaal! 

 

Later meer informatie hierover... 

 

bottom of page